Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Πατάτες γιαχνί ή μπλουμ

Ένα κλασσικό φαγάκι

με τέλεια αποτελέσματα….

DSC00272

Υλικά για 4 άτομα
5 πατάτες μεγάλες
2 μέτρια κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κονσέρβα ντοματάκι
αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 φλιτ. τσαγιού νερό

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

003

Κόβουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο στο Multi πολύ ψιλά.Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε,002 ρίχνουμε έπειτα και τις πατάτες.

004

Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και χαμηλώνουμε την φωτιά στην μέση θερμοκρασία.

005

Ανακατεύουμε κατά τακτά διαστήματα γιατί μπορεί να κολλήσει.Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες σερβίρουμε.Συνοδεύετε πολύ ωραία με τυράκι τριμμένο.

009

                               Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...