Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Τηγανιά του Διαβόλου

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Αργύρη Κάλφα
και α
πλά……θα τη λατρέψετε!!!

029

Υλικά
1 ψαρονέφρι κομμένο σε τηγανιά
2-3 πιπεριές διάφορες κομμένες σε κύβους
3-4 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλ. ελληνικού καφέ κονιάκ
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.σ. κέτσαπ
200γρ. κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι κρασιού (το μικρό) κρασί λευκό
1 σκελίδα σκόρδο
50γρ. βούτυρο
αλάτι
κόκκινο καυτερό πιπέριή ή
πάπρικα γλυκιά αν δεν σας αρέσουν τα καυτερά

Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι.

015

Ρίχνουμε τα λαχανικά με το σκόρδο και μόλις πάρουν χρώμα τα σβήνουμε με το κονιάκ.

016

Ρίχνουμε τον πελτέ και το κέτσαπ και ανακατεύουμε.

018

Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.

020

Τέλος ρίχνουμε την κρέμα και τα μπαχαρικά.

021

                                         Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

026

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου