Η ελαφριά έκδοση για cheesecake…
Υλικά
1 1/2 πακέτο πτι μπερ
125γρ. βούτυρο
500γρ. σαντιγί KRE TORRE(φυτική κρέμα τη βρίσκουμε στα ψυγεία των Σ/Μ μαζί με τις κρέμες γάλακτος)
200γρ. κρέμα τυριού
1 δόση σάλτσα φράουλας ή ό,τι άλλο φρούτο προτιμάτε
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi, λιώνουμε το βούτυρο.
Σε μπολ βάζουμε μπισκότα και βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε κουμπωτή φόρμα 26εκ.,το πατάμε με το χέρι μας
να πάει σε όλο το ταψί ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Χτυπάμε τη σαντιγί να γίνει σαν γιαούρτι,προσθέτουμε την κρέμα τυριού
και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.Μοιράζουμε ομοιόμορφα πάνω στα μπισκότα.
Αφήνουμε την σάλτσα φράουλα να κρυώσει και την βάζουμε πάνω στην κρέμα.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Η συνταγή είναι της κουμπάρας μου Ελένης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου