Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Cheesecake της Ελένης

Η ελαφριά έκδοση για cheesecake…

DSC01847-2

Υλικά
1 1/2 πακέτο πτι μπερ
125γρ. βούτυρο
500γρ. σαντιγί KRE TORRE(φυτική κρέμα τη βρίσκουμε στα ψυγεία των Σ/Μ μαζί  με τις κρέμες γάλακτος)
200γρ. κρέμα τυριού
1 δόση σάλτσα φράουλας ή ό,τι άλλο φρούτο προτιμάτε

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi, λιώνουμε το βούτυρο.
Σε μπολ βάζουμε μπισκότα και βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.

DSC01808

Αδειάζουμε το μείγμα σε κουμπωτή φόρμα 26εκ.,το πατάμε με το χέρι μας
να πάει σε όλο το ταψί ομοιόμορφα  και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

DSC01809

Χτυπάμε τη σαντιγί να γίνει σαν γιαούρτι,προσθέτουμε την κρέμα τυριού

DSC01810

και χτυπάμε για 1 λεπτό ακόμη.Μοιράζουμε ομοιόμορφα πάνω στα μπισκότα.

DSC01811

Αφήνουμε την σάλτσα φράουλα να κρυώσει και την βάζουμε πάνω στην κρέμα.

DSC01813

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

DSC01853-1

                      Καλή Επιτυχία!!!!!!!

Η συνταγή είναι της κουμπάρας μου Ελένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου