Η απόλαυση του παραδοσιακού!!!!!
Υλικά
1 σκέπη
1 συκωταριά ψιλοκομμένη
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ματσάκι δυόσμο
1 μικρό ματσάκι άνηθο
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.Πλένουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα κόβουμε
και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, αυτά θα βγάλουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τη συκωταριά και ένα ποτήρι νερό τον άνηθο, και τον δυόσμο.
Τα αφήνουμε να αχνιστούν μέχρι να σωθεί το πολύ νερό.
Αποσύρουμε από το μάτι και ρίχνουμε μέσα το ρύζι.
Ανακατεύουμε.
Πλένουμε καλά τη μπόλια και
την κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε.
Γεμίζουμε με το μείγμα και τυλίγουμε σε φάκελο.
Βάζουμε σε ταψάκι
και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να
μαλακώσει το ρύζι.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου