Η παράδοση συνεχίζεται…
Υλικά1 συκωταριά
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή ντομάτα ψιλοκομμένη
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
λίγο μπαχάρι τριμμένο
1 ποτήρι νερό
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΠλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε σε κομμάτια.
Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το
νερό και το λάδι. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 νύχτα.
Την επόμενη την βάζουμε σε ένα μεγάλο,κατά προτίμηση,αντιπολιτικό τηγάνι.
Ρίχνουμε το νερό και το λάδι και στην βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις σωθεί το νερό την αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί με το λάδι της
(λίγο δε θέλει πολύ γιατί θα διαλυθεί).
Σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!
Την εκτέλεση της συνταγής πραγματοποίησε η γιαγιά μου!!!!
Υλικά1 συκωταριά
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή ντομάτα ψιλοκομμένη
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
λίγο μπαχάρι τριμμένο
1 ποτήρι νερό
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΠλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε σε κομμάτια.
Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το
νερό και το λάδι. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 νύχτα.
Την επόμενη την βάζουμε σε ένα μεγάλο,κατά προτίμηση,αντιπολιτικό τηγάνι.
Ρίχνουμε το νερό και το λάδι και στην βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις σωθεί το νερό την αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί με το λάδι της
(λίγο δε θέλει πολύ γιατί θα διαλυθεί).
Σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!
Την εκτέλεση της συνταγής πραγματοποίησε η γιαγιά μου!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου