Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συκωταριά

Η παράδοση συνεχίζεται…
DSC01993
Υλικά1 συκωταριά
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή ντομάτα ψιλοκομμένη
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι
λίγο μπαχάρι τριμμένο
1 ποτήρι νερό
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΠλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε σε κομμάτια.
DSC01939
Τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το
νερό και το λάδι. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 νύχτα.
DSC01930
Την επόμενη την βάζουμε σε ένα μεγάλο,κατά προτίμηση,αντιπολιτικό τηγάνι.
Ρίχνουμε το νερό και το λάδι και στην βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
DSC01973
Μόλις σωθεί το νερό την αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί με το λάδι της
(λίγο δε θέλει πολύ γιατί θα διαλυθεί).
DSC01990
Σερβίρουμε.
DSC01994
                 Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!
Την εκτέλεση της συνταγής πραγματοποίησε η γιαγιά μου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου