Η απόλαυση του πικάντικου!!!
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
6 μεγάλα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. ελληνικού λευκό κρασί
500 ml κρέμα γάλακτος
1 κούπα ανάμεικτα κασέρια (κίτρινα τυριά)
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα κασταρολάκι και ρίχνουμε το σκόρδο,
μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.Τα τηγανίζουμε μέχρι
να μαραθούν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να ρουφήξει τα πολλά υγρά.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα,την κρέμα και τα τυριά.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτα 2-3 λεπτά και να πυκνώσει.
Αδειάζουμε στα μακαρόνια.
Ανακατεύαμε να πάει παντού.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου