Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σκορδάτα μακαρόνια με μανιτάρια

Η απόλαυση του πικάντικου!!!


P1020664


Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
6 μεγάλα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. ελληνικού λευκό κρασί
500 ml κρέμα γάλακτος
1 κούπα ανάμεικτα κασέρια (κίτρινα τυριά)
λίγο λάδι


Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα κασταρολάκι και ρίχνουμε το σκόρδο,


P1020652


μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.Τα τηγανίζουμε μέχρι
να μαραθούν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.


P1020653


Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να ρουφήξει τα πολλά υγρά.


P1020654


Προσθέτουμε τη μουστάρδα,την κρέμα και τα τυριά.


P1020656


Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτα 2-3 λεπτά και να πυκνώσει.
Αδειάζουμε στα μακαρόνια.


P1020658


Ανακατεύαμε να πάει παντού.


P1020663


Καλή Επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...