Δε σου λέω τίποτα…
Υλικά για 40-50 μπισκότα
1 δόση μπισκότα βουτυρου
4 κουτ.σούπας μερεντα (ίσως χρειαστεί και παραπάνω)
1 κούπα τριμμένα φουντουκιά ή αμυγδαλα(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Κάνουμε την ζύμη όπως τις οδηγίες, την χωρίζουμε στην μέση, περνούμε το μισό ζυμάρι και το ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα ένα μεγάλο και όσο μπορούμε τετράγωνο φύλο πάχος 2 χιλ περίπου.
απλώνουμε πάνω την μερεντα και τα τριμμένα φουντουκιά (εγώ δεν έβαλα λογά αλλεργία της μικρής μου)
Το τυλίγουμε σιγά σιγά σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά,
έπειτα κόβουμε λωρίδες 1 εκ. και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 8-10 λεπτά μέχρι να χρυσίζουν.
μην τα αφήσετε να ροδίσουν πολύ για τι θα γίνουν πολύ σκληρά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υλικά για 40-50 μπισκότα
1 δόση μπισκότα βουτυρου
4 κουτ.σούπας μερεντα (ίσως χρειαστεί και παραπάνω)
1 κούπα τριμμένα φουντουκιά ή αμυγδαλα(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Κάνουμε την ζύμη όπως τις οδηγίες, την χωρίζουμε στην μέση, περνούμε το μισό ζυμάρι και το ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα ένα μεγάλο και όσο μπορούμε τετράγωνο φύλο πάχος 2 χιλ περίπου.
απλώνουμε πάνω την μερεντα και τα τριμμένα φουντουκιά (εγώ δεν έβαλα λογά αλλεργία της μικρής μου)
Το τυλίγουμε σιγά σιγά σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-10 λεπτά,
έπειτα κόβουμε λωρίδες 1 εκ. και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 8-10 λεπτά μέχρι να χρυσίζουν.
μην τα αφήσετε να ροδίσουν πολύ για τι θα γίνουν πολύ σκληρά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου