Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ζελεδοκεκακια

Δροσερή απόλαυση!!!

ζελεδοκεκάκια

Υλικά

1 δόση κέικ

100γρ  ζελέ φράουλα(1 φακελάκι)

2 κούπες ινδοκάρυδο

200γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε Σαντιγύ

Εκτέλεση

Κάνουμε το κέικ όπως τις οδηγίες και το βάζουμε σε ορθογώνιο ταψί, το ψήνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Το κόβουμε τετράγωνα κομμάτια

ζελεδοκεκάκια

Κάνουμε το ζελέ όπως οι οδηγίες τις συσκευασίας, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να γίνει σαν το ασπράδι του αυγού, (αν τα θέλετε πιο ζουμερά παραλείπετε το στάδιο του πηξίματος),

ζελεδοκεκάκια

σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκαρυδο,  μόλις πήξει το ζελέ βουτάτε μέσα τα κομμάτια να πάει  παντού

ζελεδοκεκάκια

και κατευθείαν το ριχτούμε στο ινδοκάρυδο να γεμίζουν όλες οι πλευρές,

ζελεδοκεκάκια 

τέλος το κόβουμε στην μέση βάζουμε μια κουταλιά Σαντιγύ

ζελεδοκεκάκια

στο καθένα και τοποθετούμε το άλλο μισο από πάνω.

                                         Καλή Επιτυχία!!!!

ζελεδοκεκάκια

 

                          

Υ.Γ. ΑΝ θέλετε κάντε το cupcake ακλουθώντας τα ιδία βήματα, επειδή το ζελέ σε αυτή την μορφή δε απορροφάτε πολύ από το κέικ εγώ θα σας πρότεινα αν το θέλετε πιο ζουμερό  να το βουτήξετε όσο ακόμη το ζελέ είναι ακόμη νερό, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι γεύση ζελέ θέλετε, αν θέλετε ποιο έντονο χρώμα βαλτέ 2-3 σταγόνες χρώματος μέσα στο ζελέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου