Δροσερή απόλαυση!!!
Υλικά
100γρ ζελέ φράουλα(1 φακελάκι)
2 κούπες ινδοκάρυδο
200γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε Σαντιγύ
Εκτέλεση
Κάνουμε το κέικ όπως τις οδηγίες και το βάζουμε σε ορθογώνιο ταψί, το ψήνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Το κόβουμε τετράγωνα κομμάτια
Κάνουμε το ζελέ όπως οι οδηγίες τις συσκευασίας, το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να γίνει σαν το ασπράδι του αυγού, (αν τα θέλετε πιο ζουμερά παραλείπετε το στάδιο του πηξίματος),
σε ένα μπολ βάζουμε το ινδοκαρυδο, μόλις πήξει το ζελέ βουτάτε μέσα τα κομμάτια να πάει παντού
και κατευθείαν το ριχτούμε στο ινδοκάρυδο να γεμίζουν όλες οι πλευρές,
τέλος το κόβουμε στην μέση βάζουμε μια κουταλιά Σαντιγύ
στο καθένα και τοποθετούμε το άλλο μισο από πάνω.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. ΑΝ θέλετε κάντε το cupcake ακλουθώντας τα ιδία βήματα, επειδή το ζελέ σε αυτή την μορφή δε απορροφάτε πολύ από το κέικ εγώ θα σας πρότεινα αν το θέλετε πιο ζουμερό να το βουτήξετε όσο ακόμη το ζελέ είναι ακόμη νερό, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι γεύση ζελέ θέλετε, αν θέλετε ποιο έντονο χρώμα βαλτέ 2-3 σταγόνες χρώματος μέσα στο ζελέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου