Παραδοσιακές γεύσεις!!!!
Υλικά 6-7 μερίδες
1 λίτρο γάλα
1 φλιτ. ελλ. ρύζι γλασσέ ή Καρολίνα
4 κ.σ. μεγάλες ανθός αραβοσίτου με γεύση βανίλια
5κ.σ. μεγάλες ζάχαρη
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι να μαλακώσει πολύ αν πιει όλο το νερό δε το στραγγίζουμε , αν έχει αρκετό νερό το σουρώνουμε ,
Βάζουμε έπειτα το ρύζι (κρατάμε μισό φλιτζάνι γάλα) , το γάλα και την ζάχαρη να βράσουν,
ανακατεύουμε στο γάλα το άνθος αραβόσιτου , μόλις διαλυθεί το ρίχνουμε στο βραστό γάλα , ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά,
το μοιράζουμε σε μπολάκια και το πασπαλίζουμε με κανέλα.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Το μείγμα πήζει κρυώνοντας, μπορείτε να βάλετε ότι γεύση άνθος αραβόσιτου θέλετε (φράουλα, μπανάνα, σοκολάτα,), αν πάλι δεν έχετε άνθος , βαλτέ κορν φλαου ή νισεστέ στην ιδία ποσότητα και προσθέστε βανίλια σε σκόνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου