Διαφορετικές γεύσεις…
Υλικά
500γρ πατάτες μικρές
2κ.σ σησαμέλαιο
2 κ.σ σόγια σος
2κ.σ. μαύρη ζάχαρη
2 κ.σ. ρυζοξυδο ή λευκό ξύδι
1 κ.σ φρέσκο τριμμένο τζιντερ σε λεπτές φέτες
1 κ.γ πιπέρι Αντουάν
αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες χωρίς να βγάλουμε την φλούδα , τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 20-30 λεπτά. μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα αντικολιτικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι μόλις κάψει ρίχνουμε το Τζίντζερ και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά
έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα αφήνουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες.
Τις ανακατεύουμε για 3-4 και τις σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Υ.Γ. Οι πατάτες δεν έχουν γλυκιά γεύση έχουν την πικρόγλυκη της καραμέλας, το πιπέρι που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να καεί ακρίτα να πλησιάζει το τσίλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου