Υλικά για 8-10 ατομα
3-4 μπουτια γαλοπούλας
500γρ κριθαρακι χοντρο
7 ποτηρια νερό
3 μετριες ντοματες
1 μικρο κρεμμυδι
αλάτι, πιπερι, ζαχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπουτια σε μια κατσαρολα να βρασουν καλα με αρκετο νερό,
μολις μαλακωσουν ζεσταινουμε λαδι σε ενα μεγαλο τηγανι και τα τσιγαριζουμε, μεχρι να ροδισουν,
βγαζουμε τα μπουτια απο το τηγανι και ριχνουμε το κριθαρακι, το τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα,
στο multi βαζουμε τις ντοματες με το κρεμμυδι και το ριχνουμε στο κριθαρακι,
προσθετουμε τα μπαχαρικα,μεταφερουμε το κριθαρακι σε ενα μεγαλο ταψι και βαζουμε μεσα τα μπουτια ,
το ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να μαλακωσει το κριθαρακι ανακατευοντας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
Καλή Επιτυχια!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου