Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Γιουβέτσι με γαλοπουλα

Εικόνα 033
Υλικά για 8-10 ατομα
3-4 μπουτια γαλοπούλας
500γρ κριθαρακι χοντρο
7 ποτηρια νερό
3 μετριες ντοματες
1 μικρο κρεμμυδι
αλάτι, πιπερι, ζαχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μπουτια σε μια κατσαρολα να βρασουν καλα με αρκετο νερό,
Εικόνα 023
μολις μαλακωσουν ζεσταινουμε λαδι σε ενα μεγαλο τηγανι και τα τσιγαριζουμε, μεχρι να ροδισουν,
Εικόνα 026
βγαζουμε τα μπουτια απο το τηγανι και ριχνουμε το κριθαρακι, το τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα,
Εικόνα 028
στο multi βαζουμε τις ντοματες με το κρεμμυδι και το ριχνουμε στο κριθαρακι,
Εικόνα 030
προσθετουμε τα μπαχαρικα,μεταφερουμε το κριθαρακι σε ενα μεγαλο ταψι και βαζουμε μεσα τα μπουτια ,
Εικόνα 035
το ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να μαλακωσει το κριθαρακι ανακατευοντας ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
                 Καλή Επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου