Υλικά για 24 εκ. ταψακι
2 πακέτα digestive
125γρ βουτυρο
1 δοση καράμελα γάλακτος
χυμο απο ενα λεμόνι
2-3 μπανάνες
200γρ σαντυγι
Συνταγή
Χτυπαμε στο multi τα μπισκοτα και τα βαζουμε στο ταψακι, λιωνουμε το βουτυρο και το ριχνουμε στα μπισκοτα
τα ανακατευουμε καλα με τα χερια να υγρανθουν ολα τα μπισκοτα, επειτα το παταμε με τα χερια μας και δημιουργουμε μια φωλια,
το βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα να παγωσει. Το βγαζουμε απο το ψυγειο βαζουμε από επανω την καραμελά,
κόβουμε τις μπανανες σε ροδέλες και τις ραντιζουμε με το λεμονι για να μη μαυρισουν, τις στρωνουμε πανω στην καραμελα,
και απο πανω στρωνουμε την σαντυγι.
Το βαζουμε στο ψυγειο να σβηξει για 2-3 ωρες.
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου