Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Banofee

 Εικόνα 010
Υλικά για 24 εκ. ταψακι
2 πακέτα digestive
125γρ βουτυρο
1 δοση καράμελα γάλακτος
χυμο απο ενα λεμόνι
2-3  μπανάνες
200γρ σαντυγι
Συνταγή
Χτυπαμε στο multi τα μπισκοτα και τα βαζουμε στο ταψακι, λιωνουμε το βουτυρο και το ριχνουμε στα μπισκοτα
Εικόνα 002
τα ανακατευουμε καλα με τα χερια να υγρανθουν ολα τα μπισκοτα, επειτα το παταμε με τα χερια μας και δημιουργουμε μια φωλια,
Εικόνα 003
το βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα να παγωσει. Το βγαζουμε απο το ψυγειο βαζουμε από επανω την καραμελά,
Εικόνα 004
κόβουμε τις μπανανες σε ροδέλες και τις ραντιζουμε με το λεμονι για να μη μαυρισουν, τις στρωνουμε πανω στην καραμελα,
Εικόνα 006
και απο πανω στρωνουμε την σαντυγι.
Εικόνα 008
Το βαζουμε στο ψυγειο να σβηξει για 2-3 ωρες.
                       Καλη Επιτυχια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου