Ζελεδοκατασταση…….
Υλικά
2 φακελάκια ζελε τις αρεσκειας σας
1 γιαουρτι στραγγιστο
1 1/2 ποτηρι νερο κρυο
2 ποτηρια βραστο νερό
2 κουτ.σουπάς ζαχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε το ζεστό νερό μέσα σε ενα βαθυ μπολ, ριχνουμε μεσα τα φακελακια του ζελε και την ζαχαρη,
τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν, επειτα προσθετουμε το κρυο νερο και το γιαουρτι
και χτυπαμε με το μιξερ για 1-2 λεπτα,
το βαζουμε σε μια φορμα ή σε μικρα μπολακια και επειτα στο ψυγειο για 4-5 ωρες μεχρι να παγωσει το γλυκο.
Καλή επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Για πιο εντονη γευση μπορειτε να βαλετε γιαουρτι με γευση φρουτων
Η φωτογραφιες και η εκτελεση ειναι της Λενας Τσαφής.
Υλικά
2 φακελάκια ζελε τις αρεσκειας σας
1 γιαουρτι στραγγιστο
1 1/2 ποτηρι νερο κρυο
2 ποτηρια βραστο νερό
2 κουτ.σουπάς ζαχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε το ζεστό νερό μέσα σε ενα βαθυ μπολ, ριχνουμε μεσα τα φακελακια του ζελε και την ζαχαρη,
τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν, επειτα προσθετουμε το κρυο νερο και το γιαουρτι
και χτυπαμε με το μιξερ για 1-2 λεπτα,
το βαζουμε σε μια φορμα ή σε μικρα μπολακια και επειτα στο ψυγειο για 4-5 ωρες μεχρι να παγωσει το γλυκο.
Καλή επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Για πιο εντονη γευση μπορειτε να βαλετε γιαουρτι με γευση φρουτων
Η φωτογραφιες και η εκτελεση ειναι της Λενας Τσαφής.
πολύ ωραίο, υπέροχο! Το δοκιμάσαμε!
ΑπάντησηΔιαγραφή