Παραμυθένια απόλαυση!!!
Υλικά
4 αυγά
3 φλ. του ελληνικού καφέ ζάχαρη
4 φλ. του ελληνικού καφέ φαρίνα
2 βανίλες
λίγο αλάτι
Σιρόπι
2 φακελάκια ζελέ
νερό
Επικάλυψη
200γρ Σαντιγύ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά του κέικ για 4 λεπτά,
βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι 24 εκ το οποίο το έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει να μην κολλάει,
τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να βγαίνει η οδοντογλυφίδα καθαρή (περίπου 40 λεπτά), Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και το τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα,
κάνουμε το ζελέ όπως στις οδηγίες, και το ρίχνουμε επάνω στο κέικ ,
το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, έπειτα χτυπάμε την σαντιγύ και την απλώνουμε από πάνω.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Για πιο έντονη γεύση αν θέλετε το ένα ποτήρι νερό του ζελέ να το αντικαταστήσετε με χυμό από κομπόστα ή χυμό φρούτων.
Υλικά
4 αυγά
3 φλ. του ελληνικού καφέ ζάχαρη
4 φλ. του ελληνικού καφέ φαρίνα
2 βανίλες
λίγο αλάτι
Σιρόπι
2 φακελάκια ζελέ
νερό
Επικάλυψη
200γρ Σαντιγύ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά του κέικ για 4 λεπτά,
βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι 24 εκ το οποίο το έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει να μην κολλάει,
τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να βγαίνει η οδοντογλυφίδα καθαρή (περίπου 40 λεπτά), Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και το τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα,
κάνουμε το ζελέ όπως στις οδηγίες, και το ρίχνουμε επάνω στο κέικ ,
το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, έπειτα χτυπάμε την σαντιγύ και την απλώνουμε από πάνω.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Για πιο έντονη γεύση αν θέλετε το ένα ποτήρι νερό του ζελέ να το αντικαταστήσετε με χυμό από κομπόστα ή χυμό φρούτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου