Το μικρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι…
Υλικά
1 κιλό αρακά
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι άνηθου ψιλοκομμένο
4-5 ντομάτες ώριμες στο multiον
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι να καεί και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια
και τα τσιγαρίζουμε, μόλις αρχίσουν να μαραίνετε ρίχνουμε τον αρακά,
ανακατεύουμε για 1 λεπτό και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά
τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς, αν αρχίσουν να λιγοστεύουν τα υγρά και δεν έχει γίνει ο αρακάς προσθέτουμε λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο, αν πάλι το μαγειρευτέ στην χύτρα μην βάλετε νερό αφήστε τον αρακά να βράσει με το ζουμί της ντομάτας.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου