Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συκωτάκια με σάλτσα ντομάτας

Το σίδηρος θα ανέβει στα ύψη!!!!
 ώ
Υλικά
1 κιλό συκωτάκια μοσχαρίσια
1 φλ. τσαγιού γάλα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκόρδα 1 ψιλοκομμένο 1 ολόκληρο
1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη
3-4 ντομάτες ώριμες τον χυμό η 1 κον κασέ
Συνταγή
Bάζουμε τα συκωτάκια από το βράδυ σε ένα μπολ με το γάλα για λα ( συμβουλή του κρεοπώλη για να μην πικρίζει το συκώτι).
DSC04136
Βάζουμε το συκώτι σε ένα βαθύ τηγάνι με ένα ποτήρι νερό και το βράζουμε 
DSC04138
μόλις πιει όλο το νερό το βγάζουμε  το  κόβουμε σε κομμάτια, βάζουμε λάδι σο τηγάνι το αφήνουμε να κάψει ρίχνουμε τα κομμάτια του συκωτιού  τα σοτάρουμε,
DSC04140
ρίχνουμε τα κρεμμύδια τα σκόρδα και την πιπέρια και τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά
DSC04145
ρίχνουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά,
DSC04146
αφήνουμε το συκώτι να βράσει μέχρι να πιει η ντομάτα τα υγρά της..
                  Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Αυτό το φαγητό από μόνο του είναι  κύριο γεύμα, αν θέλετε το συνοδεύετε με ρύζι ή ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου