Μια κότα στρουμπουλή……
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες λεπτές
4 φέτες τρικαλινό
μουστάρδα και κέτσαπ
σχεδόν ένα στήθος κοτόπουλο σε κομματάκια
1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 πράσινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
αλάτι πιπέρι
1 αυγό για να αλείψουμε στο τέλος την σφολιάτα
Συνταγή
Βράζουμε το κοτόπουλο και το κάνουμε κομμάτια με το χέρι μας (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει από την προηγούμενη). Ανοίγουμε την σφολιάτα, την αλείφουμε με κέτσαπ και μουστάρδα,
στρώνουμε πρώτα το κοτόπουλο, το κασέρι τις ντομάτες και τις πιπεριές αλάτι πιπέρι,
γυρνάμε τις 2 άκρες προς τα μέσα 1 εκατοστό
και τυλίγουμε ρόλο πιέζοντας να ενωθούν τα φύλλα για να μην ανοίξουν.
Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό,
τρυπάμε τη σφολιάτα με το πιρούνι πριν την ψήσουμε
και βάζουμε το ρόλο σε λαδωμένο ταψί ή λαδόκολλα, ψήνουμε το ρολό στους 180 βαθμούς για 30 –40 λεπτά μέχρι να ροδίσει,
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της φίλης του Blog Λίας Γίδαρου.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες λεπτές
4 φέτες τρικαλινό
μουστάρδα και κέτσαπ
σχεδόν ένα στήθος κοτόπουλο σε κομματάκια
1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 πράσινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
αλάτι πιπέρι
1 αυγό για να αλείψουμε στο τέλος την σφολιάτα
Συνταγή
Βράζουμε το κοτόπουλο και το κάνουμε κομμάτια με το χέρι μας (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει από την προηγούμενη). Ανοίγουμε την σφολιάτα, την αλείφουμε με κέτσαπ και μουστάρδα,
στρώνουμε πρώτα το κοτόπουλο, το κασέρι τις ντομάτες και τις πιπεριές αλάτι πιπέρι,
γυρνάμε τις 2 άκρες προς τα μέσα 1 εκατοστό
και τυλίγουμε ρόλο πιέζοντας να ενωθούν τα φύλλα για να μην ανοίξουν.
Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό,
τρυπάμε τη σφολιάτα με το πιρούνι πριν την ψήσουμε
και βάζουμε το ρόλο σε λαδωμένο ταψί ή λαδόκολλα, ψήνουμε το ρολό στους 180 βαθμούς για 30 –40 λεπτά μέχρι να ροδίσει,
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της φίλης του Blog Λίας Γίδαρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου