Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σουβλάκια αλλιώς

Αυτή την συνταγή θα την λατρέψετε ,
το κρέας είναι τόσο μαλακό και νόστιμο
που θα απολαμβάνετε κάθε πιρουνιά!!!
σουβλάκια
Υλικά
500γρ σουβλάκια
200γρ κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 κ.σούπας μουστάρδα
1/2 φλ.τσαγιού λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
Συνταγή
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί, βγάζουμε τα σουβλάκια από το κρέας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το  κρεμμύδι να μαλακώσει, σβήνουμε με το κρασί,
DSC_0770
Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο,
DSC_0772
χαμηλώνουμε το μάτι και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 2-3 λεπτά.
DSC_0775

           Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Η συνταγη ειναι του Β. Βαγγέλη

Υ.Γ. Εγώ το κάνω και με σουβλάκια που έχουν περισσέψει από προηγούμενη μέρα, απλά τα ζεσταίνω στο τηγάνι και ακολουθω την ιδία διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου