Αυτή την συνταγή θα την λατρέψετε ,
το κρέας είναι τόσο μαλακό και νόστιμο
που θα απολαμβάνετε κάθε πιρουνιά!!!
Υλικά
500γρ σουβλάκια
200γρ κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 κ.σούπας μουστάρδα
1/2 φλ.τσαγιού λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
Συνταγή
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί, βγάζουμε τα σουβλάκια από το κρέας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει, σβήνουμε με το κρασί,
Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο,
χαμηλώνουμε το μάτι και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 2-3 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Η συνταγη ειναι του Β. Βαγγέλη
Υ.Γ. Εγώ το κάνω και με σουβλάκια που έχουν περισσέψει από προηγούμενη μέρα, απλά τα ζεσταίνω στο τηγάνι και ακολουθω την ιδία διαδικασία.
το κρέας είναι τόσο μαλακό και νόστιμο
που θα απολαμβάνετε κάθε πιρουνιά!!!
Υλικά
500γρ σουβλάκια
200γρ κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 κ.σούπας μουστάρδα
1/2 φλ.τσαγιού λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι
Συνταγή
Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί, βγάζουμε τα σουβλάκια από το κρέας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει, σβήνουμε με το κρασί,
Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο,
χαμηλώνουμε το μάτι και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 2-3 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Η συνταγη ειναι του Β. Βαγγέλη
Υ.Γ. Εγώ το κάνω και με σουβλάκια που έχουν περισσέψει από προηγούμενη μέρα, απλά τα ζεσταίνω στο τηγάνι και ακολουθω την ιδία διαδικασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου