Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ρύζι Uncle Ben’s με κρόκο και μανιτάρια

Προχθές μου ήρθε ένα δέμα…

Ήταν από τον Uncle Ben’s δειγματίζοντας το νέο μεξικάνικο ρύζι

είχε φυσικά μέσα στο πακέτο το κλασσικό ρυζι μακρυκοκκο το όποιο εγώ προσωπικά το λατρεύω και το χρησιμοποιώ στις συνταγές μου πολύ.

Το πρώτο πράγμα που έκανα την επομένη το μεσημέρι ήταν να δοκιμάσω το νέο ρύζι,

Ελαφρά πικάντικο, πολύ αρωματικό και εύγεστο και ας είναι ένα έτοιμο σακουλάκι.  Ετοιμάζετε σε 2 λεπτά !!!!!

Ότι πρέπει για τους λάτρης της εξωτικής κουζίνας!!!!

DSC_2482

Δοκιμάστε το!!!

Μια εύκολη προτεινόμενη συνταγή

DSC_2596

Υλικά

Κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε κομματάκια

2 φακελάκια έτοιμο ρύζι Uncle Ben’s

10 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 στήμονες κρόκου Κοζάνης

λάδι

αλάτι πιπέρι,

λίγο δυόσμο ξερό  για το γαρνίρισμα

Συνταγή

Βάζουμε το ρύζι να το βράσουμε όπως τις οδηγίες ρίχνοντας μέσα στο νερό τους στήμονες.

Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη

Στο τηγάνι μας ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια, με το κρεμμύδι και το σκόρδο.

DSC_2591

Μόλις σοταρίσουν ρίχνουμε το ρύζι και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε,

DSC_2595

Βάζουμε το ρύζι στο πιάτο και το πασπαλίζουμε με δυόσμο

DSC_2600

                    Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου