Προχθές μου ήρθε ένα δέμα…
Ήταν από τον Uncle Ben’s δειγματίζοντας το νέο μεξικάνικο ρύζι
είχε φυσικά μέσα στο πακέτο το κλασσικό ρυζι μακρυκοκκο το όποιο εγώ προσωπικά το λατρεύω και το χρησιμοποιώ στις συνταγές μου πολύ.
Το πρώτο πράγμα που έκανα την επομένη το μεσημέρι ήταν να δοκιμάσω το νέο ρύζι,
Ελαφρά πικάντικο, πολύ αρωματικό και εύγεστο και ας είναι ένα έτοιμο σακουλάκι. Ετοιμάζετε σε 2 λεπτά !!!!!
Ότι πρέπει για τους λάτρης της εξωτικής κουζίνας!!!!
Δοκιμάστε το!!!
Μια εύκολη προτεινόμενη συνταγή
Υλικά
Κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε κομματάκια
2 φακελάκια έτοιμο ρύζι Uncle Ben’s
10 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 στήμονες κρόκου Κοζάνης
λάδι
αλάτι πιπέρι,
λίγο δυόσμο ξερό για το γαρνίρισμα
Συνταγή
Βάζουμε το ρύζι να το βράσουμε όπως τις οδηγίες ρίχνοντας μέσα στο νερό τους στήμονες.
Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στην άκρη
Στο τηγάνι μας ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια, με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μόλις σοταρίσουν ρίχνουμε το ρύζι και το κοτόπουλο και ανακατεύουμε,
Βάζουμε το ρύζι στο πιάτο και το πασπαλίζουμε με δυόσμο
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου