Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πανέ μοτσαρέλας

Η μοτσαρέλλα είναι από τα πιο γνωστά ιταλικά τυριά,

μαλακό, ανάλατο και σχετικά άγευστο…

Σε όποια συνταγή μπει όμως την απογειώνει!!!!!!

πανέ μοτσαρέλα

Υλικά

Μοτσαρέλα

αυγά

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Σκόνη σκόρδου

μείγμα για παναρισμα

λάδι

Συνταγή

Κόβουμε την μοτσαρέλα στην μέση και μετά σε μπαστουνάκια,

DSC_2601

Σπάμε στα αυγά σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε

DSC_2602

Σε ένα άλλο πιάτο βάζουμε το μείγμα για πανε.

Περνούμε ένα μπαστουνάκι το κυλάμε πρώτα μέσα στο αυγό και έπειτα στο μείγμα.

DSC_2604

DSC_2605

Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε αρκετό λάδι να ζεσταθεί αρκετά,

ρίχνουμε μέσα τα μπαστουνάκια  και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν,

DSC_2606

Τα βγάζουμε από το τηγάνι  και τα σερβίρουμε.

 

DSC_2609

                    Καλή Επιτυχία!!!

Υ.Γ. Το τηγάνι πρέπει να έχει αρκετό λάδι , μην το τσιγκουνευτείτε για θα λιώσει η κατσαρόλα μέσα στο τηγάνι.

Αν δεν έχετε μείγμα πανε, βάλτε σε ένα μπολ φρυγανιά, πάπρικα, σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ή ότι άλλο μπαχαρικό προτιμάτε και ανακατέψτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου