Η μοτσαρέλλα είναι από τα πιο γνωστά ιταλικά τυριά,
μαλακό, ανάλατο και σχετικά άγευστο…
Σε όποια συνταγή μπει όμως την απογειώνει!!!!!!
Υλικά
Μοτσαρέλα
αυγά
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Σκόνη σκόρδου
μείγμα για παναρισμα
λάδι
Συνταγή
Κόβουμε την μοτσαρέλα στην μέση και μετά σε μπαστουνάκια,
Σπάμε στα αυγά σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε
Σε ένα άλλο πιάτο βάζουμε το μείγμα για πανε.
Περνούμε ένα μπαστουνάκι το κυλάμε πρώτα μέσα στο αυγό και έπειτα στο μείγμα.
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε αρκετό λάδι να ζεσταθεί αρκετά,
ρίχνουμε μέσα τα μπαστουνάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν,
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Το τηγάνι πρέπει να έχει αρκετό λάδι , μην το τσιγκουνευτείτε για θα λιώσει η κατσαρόλα μέσα στο τηγάνι.
Αν δεν έχετε μείγμα πανε, βάλτε σε ένα μπολ φρυγανιά, πάπρικα, σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ή ότι άλλο μπαχαρικό προτιμάτε και ανακατέψτε το.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου