Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πάστα Σκόρδου

Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια
κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας…




Υλικά
1 κεφάλι σκόρδο
ελαιόλαδο
λίγο αλάτι.
Συνταγή
Ξεφλουδίζουμε τις σκελίδες σκόρδου και τις βάζουμε στο multi, 


προσθέτοντας 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο, αλέθουμε τις σκελίδες μέχρι να γίνουν αλοιφή ή να γίνουν πολύ μικρά κομματάκια.

Βάζουμε την πάστα σε ένα βάζο, και από πάνω το σκεπάζουμε με ελαιόλαδο.( όχι πολύ ισά να σκεπαστεί για να μην μουχλιάσει) Το διατηρούμε στο ψυγείο. 

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Το χρησιμοποιούμε και για να μαγειρέψουμε αλλά και σε σαλάτες. Η ποσοτητα του λαδιού είναι ενδεικτική, αν δειτε οτι χρειάζετε περισσότερο εννοείτε οτι θα προσθέσετε και άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου