Η συνταγή είναι της φίλης μας Άντας και
αξίζει να την δοκιμάσετε!!!
Υλικά
3 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες
3/4 φλ. αλεύρι (ίσως και λίγο παραπάνω,θα το δείτε με το μάτι,το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ αραιό)
1/2 κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 αβγό
1/2 φλ. γάλα
αλάτι,πιπέρι
ηλιέλαιο ή ακόμη καλύτερα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί καλά,να μην έχουν σβόλους
και ο χυλός να είναι σχετικά πυκνός.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια χωρίζοντας τα όσο μπορούμε με
το χέρι σε ροδέλες.
Ανακατεύουμε καλά και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου