Θα κλέψει εντυπώσεις!!!!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας ολόκληρο
5-6 μανιτάρια μεγάλα ή 1 κουτί κονσέρβας μικρό
1 πράσινη πιπεριά κομμένη
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
1 καρότο κομμένο
μαϊντανό
κεφαλογραβιέρα τριμμένη
gouda τριμμένο
1-2 κ.σ. βιτάμ ή ελαιόλαδο
σησάμι
Συνταγή
Σοτάρουμε με το βιτάμ το κρεμμύδι,το μαϊντανό τις πιπεριές,το καρότο και τα μανιτάρια.
Στρώνουμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας τα λαχανικά
πασπαλίζουμε με 2 χούφτες gouda και 1 χούφτα κεφαλογραβιέρα.
Τυλίγουμε σε ρολό το φύλλο, το βρέχουμε με λίγο νερό ή γάλα
και ρίχνουμε σησάμι. Το βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα,
περίπου 30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Την συνταγή την έστειλε η διαδικτυακή μου φίλη Βάσω, φοβερή φρεσκόγιαγια με πολύ μεράκι σε ότι κάνει.
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας ολόκληρο
5-6 μανιτάρια μεγάλα ή 1 κουτί κονσέρβας μικρό
1 πράσινη πιπεριά κομμένη
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
1 καρότο κομμένο
μαϊντανό
κεφαλογραβιέρα τριμμένη
gouda τριμμένο
1-2 κ.σ. βιτάμ ή ελαιόλαδο
σησάμι
Συνταγή
Σοτάρουμε με το βιτάμ το κρεμμύδι,το μαϊντανό τις πιπεριές,το καρότο και τα μανιτάρια.
Στρώνουμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας τα λαχανικά
πασπαλίζουμε με 2 χούφτες gouda και 1 χούφτα κεφαλογραβιέρα.
Τυλίγουμε σε ρολό το φύλλο, το βρέχουμε με λίγο νερό ή γάλα
και ρίχνουμε σησάμι. Το βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα,
περίπου 30 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Την συνταγή την έστειλε η διαδικτυακή μου φίλη Βάσω, φοβερή φρεσκόγιαγια με πολύ μεράκι σε ότι κάνει.
Κανω χρονια αυτη την μανιταροπιτα κ ειναι υπεροχη,οπως καθε συνταγη σας! Αν ενωσω ολα τα υλικα της γεμισης κ δεν τα βαλω σε στρωσεις, θα αλλοιωθει το αποτελεσμα γευσης-εικονας;
ΑπάντησηΔιαγραφή