Υλικά για 24 εκ-26 εκ. ταψάκι
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. φαρίνα
30 γρ κακάο
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να γίνουν κρέμα,
κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο,
το ξαναβάζουμε στο κόσκινο, με μια σπάτουλα, κοσκινίζουμε λίγο λίγο πάνω στα αυγά και ταυτόχρονα ανακατεύουμε σιγά να μην φύγει ο αέρας.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι, βάζουμε μέσα το μείγμα
και το ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά ή ωσότου να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
Καλή Επιτυχία!!!!
Η συνταγή με δικές μου παρεμβάσεις είναι του Στ. Παρλιαρού.
Spong cake
There is no such foam
Materials about 24 cm-26 cm pan
5 eggs
125 gr. sugar
125 gr. farina
30 g cocoa
Recipe
Preheat oven to 180 degrees. We mix the eggs with the sugar until the mixture seems like a cream.Sift well the flour and the cocoa and we put it again into the sift, and we sift it again into the eggs slowly while we ruffle carefully. We grease the pan and put the mixture in . Bake at 180 for 25 minutes or until the toothpick comes out clean.
GOOD LUCK !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου