Θα την πιείς στο πιάτο…
Υλικά
2 συσκευασίες πτι μπερ
3 κουτιά μασκαρπόνε
1 αυγό
1 φλ.ελληνικού νερό
1 κ.γλυκού νες καφέ ντεκαφεϊνέ
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα
1 κούπα του νες νερό
2 κ.σουπάς νες καφε ντεκαφεϊνέ
κακαό για το στόλισμα
Υλικά
Διαλύουμε τις 2 κουταλιές νες στην κουπά με το νερό.
Βουτάμε μέσα ένα ενα τα μπισκότα.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψι ορθογώνιο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, το αυγο και την ζάχαρη για 5 λεπτά.
Επέιτα διαλύουμε την κουταλία του καφέ στο φλιτζανάκι του νερού και το ρίχνουμε στη κρέμα, Ανακατεούμε για 1 λεπτό ακόμη.
Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε μπισκότα πάνω απο την κρέμα
και παλί την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος ραντίζουμε την κρέμα με κακαό.
Το γλυκό διατηρείτε για 3 μέρες στο ψυγείο.
Καλη Επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Αυτό το γλυκού ειναι για τους λάτρης της μόκας και του καφέ.
Υλικά
2 συσκευασίες πτι μπερ
3 κουτιά μασκαρπόνε
1 αυγό
1 φλ.ελληνικού νερό
1 κ.γλυκού νες καφέ ντεκαφεϊνέ
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα
1 κούπα του νες νερό
2 κ.σουπάς νες καφε ντεκαφεϊνέ
κακαό για το στόλισμα
Υλικά
Διαλύουμε τις 2 κουταλιές νες στην κουπά με το νερό.
Βουτάμε μέσα ένα ενα τα μπισκότα.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψι ορθογώνιο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, το αυγο και την ζάχαρη για 5 λεπτά.
Επέιτα διαλύουμε την κουταλία του καφέ στο φλιτζανάκι του νερού και το ρίχνουμε στη κρέμα, Ανακατεούμε για 1 λεπτό ακόμη.
Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε μπισκότα πάνω απο την κρέμα
και παλί την υπόλοιπη κρέμα.
Τέλος ραντίζουμε την κρέμα με κακαό.
Το γλυκό διατηρείτε για 3 μέρες στο ψυγείο.
Καλη Επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Αυτό το γλυκού ειναι για τους λάτρης της μόκας και του καφέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου