Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τραγανό σνίτσελ με σιμιγδάλι

Η μαμά μου πάντα τηγάνιζε το σνίτσελ με σιμιγδάλι,

νομίζω γίνετε πιο τραγανό από την φρυγανιά.

σνιτσελ

Υλικά

5 σνίτσελ χοιρινά

1 αυγό

1 κύβο κοτόπουλο

1/2 φλ. ελληνικού λάδι

1 κ.γλυκού μουστάρδα σε σκόνη

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

λάδι για το τηγάνισμα

σιμιγδάλι χοντρό  για το πανάρισμα

Συνταγή

Κόβουμε τα σνίτσελ στα 3 ( αν είναι μεγάλα αλλιώς αφήστε τα όπως είναι).

Διαλύουμε τον κύβο με το ελαιόλαδο.

DSC_2648

Πλένουμε τα σνίτσελ και τα βάζουμε σε ένα μπολ με όλα τα υλικά εκτός από το αυγό και το σιμιγδάλι.

DSC_2649

Αφήνουμε τα σνίτσελ τουλάχιστον για 1 ώρα, αν έχετε την δυνατότητα κάντε το από το βράδυ και αφήστε τα στο ψυγείο.

Έπειτα σπάστε το αυγό και ρίξτε το μέσα στα σνίτσελ. Ανακατέψτε το.

DSC_2650

Βάζουμε σε μεγάλο ρηχό πιάτο το σιμιγδάλι.

Περνούμε ένα ένα τα σνίτσελ και τα πανάρουμε με το σιμιγδάλι και από τις 2 μεριές.

DSC_2651

Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι μας, μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε τα σνίτσελ.

DSC_2652

Τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν και από τις 2 μεριές.

DSC_2654

                 Καλή Επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου