Μια κλασική συνταγή!
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
3-4 ντομάτες ώριμες
1/2 ποτήρι ντοματάκι
1/4 κ.γ. κανέλα
2-3 σπόρια γαρύφαλλο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν για μία με μιάμιση ώρα (μέχρι να μαλακώσουν).Τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε το κρεμμύδι στο multi.Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα λίγο λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα κρεμμύδια.
Πολτοποιούμε στο multi τις ντομάτες,το σκόρδο και
τα ρίχνουμε στο κρεμμύδι που τσιγαρίζεται μαζί με το κρέας.
Το αφήνουμε να πάρει βράση,ώσπου να δέσει η σάλτσα (να γίνει πιο πηχτή και να ρουφήξει τα πολλά υγρά).
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!
Tip
Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες,ρύζι ή πούρε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου