Μια τέλεια συνταγή
από την πεθερά της φίλης μου Μάρθας!!!
Υλικά
4 αβγά
1 πρέζα αλάτι
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 κούπες γάλα
1/2 κουταλιά γλυκού σόδα
2 κουταλιές γιαούρτι
3,5 κούπες αλεύρι (εγώ χρησιμοποίησα αυτό που φουσκώνει)
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι αρκετό λάδι να κάψει.Σε ένα ποτηράκι του καφέ βάζουμε λίγο λαδί και το κουτάλι.
Πιάνουμε το ζυμάρι με τη χούφτα μας,το κόβουμε με το κουταλάκι και το ρίχνουμε μέσα στο καυτό λάδι (δείτε εδώ).
Μόλις χρυσίσει και από τις δύο μεριές,το βγάζουμε.Επαναλαμβάνουμε,μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Tip
Σερβίρουμε με ζάχαρη,μέλι,μερέντα ή ακόμη και με παγωτό.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου