Η αγαπημένη συνταγή του ανιψιού μου,που σίγουρα θα γίνει και δική σας…
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο
για το πανάρισμα
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουτ. γλυκού μπαχαρικό για κοτόπουλο
λίγο χυμό λεμόνι
λίγο λάδι
για το τηγάνισμα
2 αβγά
λίγο γάλα
μείγμα για πανάρισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα σχετικά μικρά κομμάτια,τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υλικά για παναρίσμα.Τα αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Χτυπάμε τα αβγά με λίγο γάλα,βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο το μείγμα για πανάρισμα,ρίχνουμε τα κομμάτια κοτόπουλο στα αβγά
και μετά στο μείγμα και το γυρνάμε να πάει παντού η φρυγανιά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λαδί,μέχρι να ροδίσουν καλά και οι δύο μεριές.
Καλή Επιτυχία!!!
Τip
Αν δεν έχετε μείγμα για πανέ,κάντε το εξής:Βάλτε τα κομμάτια κοτόπουλου σε αλεύρι να πάει παντού,μετά βουτήξτε τα στα αβγά και μετά πάλι σε φρυγανιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου