Κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα….
Υλικά
μανιτάρια
πανάρισμα
2 αβγά
1 μερίδα γαλατάκι
αλεύρι,φρυγανιά
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα, Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι, και ανακατεύουμε το αλεύρι με την φρυγανιά,
Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια,βάζουμε τα μανιτάρια στο αβγό να πάει παντού
και μετά τα γυρνάμε πάνω στο αλεύρι με την φρυγανιά,
τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Τη συνταγή μού την έδωσε η θεία μου Χρύσα.
Υλικά
μανιτάρια
πανάρισμα
2 αβγά
1 μερίδα γαλατάκι
αλεύρι,φρυγανιά
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα, Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι, και ανακατεύουμε το αλεύρι με την φρυγανιά,
Βγάζουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια,βάζουμε τα μανιτάρια στο αβγό να πάει παντού
και μετά τα γυρνάμε πάνω στο αλεύρι με την φρυγανιά,
τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Καλή Επιτυχία!!!!
Τη συνταγή μού την έδωσε η θεία μου Χρύσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου