Αξίζει να δοκιμαστεί!!!!
Υλικά
1 κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
2 πακέτα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
250γ ρ. Βιτάμ
ινδοκάρυδο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα το βούτυρο να λιώσει.Σπάμε την κουβερτούρα
και την προσθέτουμε στο βούτυρο.Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το ζαχαρούχο.
Ανακατεύουμε να γίνει ένα το μείγμα,σαν μερέντα.Σπάμε και ρίχνουμε
μέσα τα μπισκότα.
Αδειάζουμε σε ταψί και βάζουμε στο ψυγείο.
Μόλις κρυώσει ρίχνουμε από πάνω το ινδοκάρυδο.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Υ.Γ.Μπορούμε να ρίξουμε το ινδοκάρυδο και μέσα στο μείγμα μαζί με τα
υπόλοιπα υλικά.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Ελένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου