Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το ελαιόψωμο της μαμάς μου

Ένα μικρό θαύμα!
P1020441

Υλικάζύμηhttp://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html για 1 ψωμί
1 ντομάτα
ελιές κομμένες σε ροδέλες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΚάνουμε κανονικά το ζυμάρι για το ψωμί.Μόλις φουσκώσει,το ανοίγουμε
σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου.
P1020434
Με το multi πολτοποιούμε την ντομάτα και τη ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί
με τα υπόλοιπα υλικά.
P1020435
Τυλίγουμε το ζυμάρι σαν “ντολμαδάκι”.
P1020436
P1020437
P1020439
Το βάζουμε σε ταψί και το αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
P1020442
                         Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
ΣΗΜ: Στη γέμιση μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικά θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...