Ουζάκι, μεζεδάκι και καλή παρέα!!!!!!!!
Υλικά
Γαύροι για ένα τηγανάκι 20εκ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
1/2 στημένο λεμόνι
τυρί φέτα τριμμένο (ποσότητα ανάλογα με τα γούστα του καθενός)
νερό
λίγη κατευρη πιπεριά
αλάτι, πιπέρι ρίγανη
λίγο λάδι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο τηγανάκι όλα τα υλικά εκτός από το τυρί,
το νερό να σκεπάζει τους γαυρους λίγο πιο πάνω από την μέση,
το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά, προσθέτουμε το το τυρί και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
Το αποσύρουμε και το σερβίρουμε με ουζάκι.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο μικρό ψάρι θέλετε αλλά προτιμότερα είναι αυτά που δεν έχουν πολλά κόκαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου