Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ελαιοπιτάκια με 3 υλικά

Αφράτα όσο ποτέ, πανεύκολα και γρήγορα!!!!
DSC06575-001
Υλικά
200ml χυμό πορτοκαλιού στο κουτάκι (όχι με ανθρακικό)
200ml λάδι
500γρ αλεύρι που φουσκώνει
2 κούπες ψιλοκομμένες ελιές
5-6 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μα στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό, το λάδι και το αλεύρι, να  γίνει μια αφράτη ζύμη.
DSC06564-001
Προσθέτουμε τις ελιές και τις ντομάτες και ζυμώνουμε.
DSC06565-001
απλώνουμε μια λαδόκολλα ή λαδώνουμε το ταψί.
Κάνουμε την ζύμη μπαλάκια στο μέγεθος στο μπαλάκι του γκολφ,
DSC06568-001

τα τοποθετούμε στο ταψί και τα  τα ψήνουμε για 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
DSC06569-001
                    Καλή Επιτυχία!!!!
DSC06577-001
Υ.Γ. μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε στην ζύμη, εγώ την ζόρισα και έκανα μισά ελαιοπιτακια και μισά τυροπιτάκια.
Την συνταγή μου την έδωσε η Μαρία Μανώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...