Αφράτα όσο ποτέ, πανεύκολα και γρήγορα!!!!
Υλικά
200ml χυμό πορτοκαλιού στο κουτάκι (όχι με ανθρακικό)
200ml λάδι
500γρ αλεύρι που φουσκώνει
2 κούπες ψιλοκομμένες ελιές
5-6 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μα στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό, το λάδι και το αλεύρι, να γίνει μια αφράτη ζύμη.
Προσθέτουμε τις ελιές και τις ντομάτες και ζυμώνουμε.
απλώνουμε μια λαδόκολλα ή λαδώνουμε το ταψί.
Κάνουμε την ζύμη μπαλάκια στο μέγεθος στο μπαλάκι του γκολφ,
τα τοποθετούμε στο ταψί και τα τα ψήνουμε για 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε στην ζύμη, εγώ την ζόρισα και έκανα μισά ελαιοπιτακια και μισά τυροπιτάκια.
Την συνταγή μου την έδωσε η Μαρία Μανώλη.
Υλικά
200ml χυμό πορτοκαλιού στο κουτάκι (όχι με ανθρακικό)
200ml λάδι
500γρ αλεύρι που φουσκώνει
2 κούπες ψιλοκομμένες ελιές
5-6 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες (προαιρετικά)
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μα στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό, το λάδι και το αλεύρι, να γίνει μια αφράτη ζύμη.
Προσθέτουμε τις ελιές και τις ντομάτες και ζυμώνουμε.
απλώνουμε μια λαδόκολλα ή λαδώνουμε το ταψί.
Κάνουμε την ζύμη μπαλάκια στο μέγεθος στο μπαλάκι του γκολφ,
τα τοποθετούμε στο ταψί και τα τα ψήνουμε για 20 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση θέλετε στην ζύμη, εγώ την ζόρισα και έκανα μισά ελαιοπιτακια και μισά τυροπιτάκια.
Την συνταγή μου την έδωσε η Μαρία Μανώλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου