Αυτό δεν είναι κρέας είναι λουκούμι…
Υλικά
2 κότσια
Χυμό λεμονιού
ντομάτα κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο κομμένες ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
λίγο λάδι
αλουμινόχαρτο
νερό
Συνταγή
Πλένουμε τα κότσια και τα τοποθετούμε πάνω σε κομμάτια αλουμινόχαρτο, χωριστά το καθένα.
Τα ραντίζουμε με το λεμόνι , μοιράζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και τις πιπεριές,
τα αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε την ρίγανη.
Τα τυλίγουμε καλά με το αλουμινόχαρτο με 2 φύλλα ίσως και παραπάνω. Να είναι πολύ καλά κλεισμένο το κρέας να μην μπει νερό μέσα.
Τοποθετούμε τα κότσια δίπλα διπλά σε βαθύ ταψί και τα σκεπάζουμε με νερό.
Τα ψήνουμε για 2 μίση ώρες στον φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να σωθεί το περισσότερο νερό.
Καλή Επιτυχία!!!!!!
Υ.Γ. Πρέπει να είναι καλά τυλιγμένα τα κότσια,
Ίσως να χρειαστεί πάνω από 2 μίση ώρες ψήσιμο
Μπορείτε να προσθέσετε και αλλά κότσια στο ταψί αρκεί να είναι κοντά το ένα με το άλλο.
Η συνταγή είναι της Καρακουζίδου Κατερίνας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου