Ό,τι καλύτερο για τον καφέ,είτε για πρωινό,είτε για απογευματινό. Απολαύστε τις!!!!!!!!!
Υλικά
2 αβγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 μπέικιν
2 κούπες αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 μπέικιν
2 κούπες αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Έπειτα τα υπόλοιπα υλικά να γίνει ένας χυλός λίγο πηχτός.
Παίρνουμε ένα κουταλάκι και το βουτάμε σε ένα φλιτζανάκι λάδι.
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι,σε μέτρια φωτιά,ρίχνουμε το χυλό με το κουταλάκι και το σκούνταμε με το δάχτυλό μας.
Τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσαφίσουν από τη μια πλευρά,περίπου 1 -2 λεπτά και τα γυρνάμε.
Τις σερβίρουμε με μέλι και κανέλα, ζάχαρη ;η σιρόπι σοκολάτας και φράουλας!!!
Tip
Καλύτερα το τηγάνι να είναι αντικολλητικό.
Καλύτερα το τηγάνι να είναι αντικολλητικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου