Μια συνταγή για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα ψάρια. Θα την λατρέψετε!!!
Υλικά
Ψάρια μικρά(γαύρο, σαρδέλα)
Φρυγανιά χοντροκομμένη ή γαλέτα
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βγάζουμε την ραχοκοκαλιά από τα ψάρια να γίνουν φιλέτο.
Βάζουμε σε ένα πιάτο τη γαλέτα και πανάρουμε τα φιλέτα ψαριού.
Βάζουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα ψάρια και από τις 2 μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!
Τη συνταγή αυτή μου την κάνει η συννυφάδα μου και την υιοθέτησα.Είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου