Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Χωριάτικη Πίτσα

Χωρίς αλλαντικά αλλά με τέλεια πικάντικη γεύση!!!



Υλίκα

1 ζύμη για πίτσα
1 κρεμμύδι μεγάλο
250γρ. τυρί ή όσο εσείς θέλετε
2 πιπεριές πράσινες
μανιτάρια
3 κουταλιές βούτυρο

Υλικά για τη σάλτσα
2 σκελίδες σκόρδο σε κομματάκια
1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
λίγο λάδι
αλάτι,πιπέρι,ζάχαρη
ρίγανη
μαϊντανό

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα
Τσιγαρίζουμε τα σκόρδα μέχρι να ροδίσουν,σε χαμηλή φωτιά.Ρίχνουμε το ντοματάκι και τα υπόλοιπα υλικά.Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα με το καπάκι για περίπου 30 λεπτά να σιγοβράσουν.

Πίτσα

Απλώνουμε το ζυμάρι σε ένα σχετικά ρηχό ταψί.

Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε κάνει.

Βάζουμε απο πάνω το τυρί,το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες,

την πιπεριά, τα μανιτάρια και στο τέλος βάζουμε πάνω από τα υλικά 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο.

Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς,στις αντιστάσεις,ανάλογα με την ώρα που θέλει το ζυμάρι. Εγώ θα σας πρότεινα τη Ζύμη για πίτσα της Αλεξάνδρας η οποία είναι τέλεια!!!

Καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...