Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Παντεσπάνι σοκολάτας

Βασική συνταγή που πάντα πετυχαίνει!
Εικόνα 797
Υλικά για το παντεσπάνι
8 αβγά
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια αλεύρι
1 μπέικιν
6 κουταλιές κακάο
5 κουταλιές νερό

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Εικόνα 784Βουτυρώνουμε ένα βαθύ ταψί
Εικόνα 786και απλώνουμε το μείγμα για το παντεσπάνι.
Εικόνα 787Το ψήνουμε μέχρι να βγαίνει η οδοντογλυφίδα καθαρή,περίπου 30-40 λεπτά.
Εικόνα 791
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!
Εικόνα 803Tip
Το συγκεκριμένο παντεσπάνι είναι καλυτέρα να το σιροπιάζετε λίγο,γιατί,όπως όλα αυτά που έχουν σοκολάτα,είναι λίγο πιο στεγνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...