Κλασσική Συνταγή!!!
Υλικά
500γρ. φασολάκια καθαρισμένα ή κατεψυγμένα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κον κασέ ή 2 ντομάτες μεγάλες ώριμες
αλάτι,πιπέρι
1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
1/2 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και την πατάτα να τσιγαριστούν.
Mόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τα φασολάκια,
ανακατεύουμε για λίγο και ρίχνουμε την ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά.
Χαμηλώνουμε το μάτι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε για 20 –30 λεπτά
να βράσει,μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Tips
Για πιο light μπορείτε να τα αχνίσετε και στο τέλος να προσθέσετε το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου