Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ανάμεικτα κρεατικά στην γάστρα της Μαριάς

Πολύ νόστιμο ιδιαίτερο φαγάκι για γιορτινά τραπέζια!!!!!!!!!!
Το Blog έχει προταθέι από το Bήμα Gourmet για το
βραβείο της καλύτερης παραδόσιακής κουζινας
του 2016. Θα χρειαστώ την υποστήριξη σας μέσα απο την ψήφο σας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι  να πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο με
τα ροζ γράματα http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844861έπειτα πατήστε πάνω στο κουτάκι με το ονόμα Syntages apo spiti βάλτε το email σας και πατήστε DONE.
Ευχαριστώ!!!!
κρεατικά
Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια
1 κιλό μοσχάρι σε κομμάτια
1/2 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια
2 πιπέριες κόκκινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 τομάτες κομμένες σε κυβούς
3 καρότα κομμένα σε κυβούς
1 μεγάλη μπυρά
1/2 φλυτζάνι μουστάρδα
200γρ. κασέρι σε κυβούς
200γρ τυρί φέτα σε κυβούς
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι
Συνταγή
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην γάστρα, εκτός απο το τυρί και το κασερί.
DSC_3485
Αφήνουμε την γαστρά στο ψυγείο όλο το βράδυ να μαριναριστούν τα κρέατα.
Την άλλη μέρα προσθέτουμε το κασερί και το τυρί και ανακατευούμε.
DSC_3486
DSC_3487
Ψήνουμε το φαγητό στους 180 βαθμούς 3 για – 3μισή ώρες με κλειστό καπάκι.
στο τελευταίο 30 λεπτό βγάζουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Βγάζουμε την γάστρα από τον φούρνο και σερβίσουμε.
DSC_3496
Καλή Επιτυχια!!!!!!!!!
Η συνταγή ειναι της Μαρίας Καρασαββίδου.
#masoutis #vgawardsfoodblog2016 #vimagourmet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...