Πολύ νόστιμο ιδιαίτερο φαγάκι για γιορτινά τραπέζια!!!!!!!!!!
Το Blog έχει προταθέι από το Bήμα Gourmet για το
βραβείο της καλύτερης παραδόσιακής κουζινας
του 2016. Θα χρειαστώ την υποστήριξη σας μέσα απο την ψήφο σας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο με
τα ροζ γράματα http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844861έπειτα πατήστε πάνω στο κουτάκι με το ονόμα Syntages apo spiti βάλτε το email σας και πατήστε DONE.
Ευχαριστώ!!!!
Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια
1 κιλό μοσχάρι σε κομμάτια
1/2 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια
2 πιπέριες κόκκινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 τομάτες κομμένες σε κυβούς
3 καρότα κομμένα σε κυβούς
1 μεγάλη μπυρά
1/2 φλυτζάνι μουστάρδα
200γρ. κασέρι σε κυβούς
200γρ τυρί φέτα σε κυβούς
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι
Συνταγή
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην γάστρα, εκτός απο το τυρί και το κασερί.
Αφήνουμε την γαστρά στο ψυγείο όλο το βράδυ να μαριναριστούν τα κρέατα.
Την άλλη μέρα προσθέτουμε το κασερί και το τυρί και ανακατευούμε.
Ψήνουμε το φαγητό στους 180 βαθμούς 3 για – 3μισή ώρες με κλειστό καπάκι.
στο τελευταίο 30 λεπτό βγάζουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Βγάζουμε την γάστρα από τον φούρνο και σερβίσουμε.
Καλή Επιτυχια!!!!!!!!!
Η συνταγή ειναι της Μαρίας Καρασαββίδου.
#masoutis #vgawardsfoodblog2016 #vimagourmet
Το Blog έχει προταθέι από το Bήμα Gourmet για το
βραβείο της καλύτερης παραδόσιακής κουζινας
του 2016. Θα χρειαστώ την υποστήριξη σας μέσα απο την ψήφο σας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο με
τα ροζ γράματα http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844861έπειτα πατήστε πάνω στο κουτάκι με το ονόμα Syntages apo spiti βάλτε το email σας και πατήστε DONE.
Ευχαριστώ!!!!
Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια
1 κιλό μοσχάρι σε κομμάτια
1/2 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια
2 πιπέριες κόκκινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 τομάτες κομμένες σε κυβούς
3 καρότα κομμένα σε κυβούς
1 μεγάλη μπυρά
1/2 φλυτζάνι μουστάρδα
200γρ. κασέρι σε κυβούς
200γρ τυρί φέτα σε κυβούς
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι
Συνταγή
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στην γάστρα, εκτός απο το τυρί και το κασερί.
Αφήνουμε την γαστρά στο ψυγείο όλο το βράδυ να μαριναριστούν τα κρέατα.
Την άλλη μέρα προσθέτουμε το κασερί και το τυρί και ανακατευούμε.
Ψήνουμε το φαγητό στους 180 βαθμούς 3 για – 3μισή ώρες με κλειστό καπάκι.
στο τελευταίο 30 λεπτό βγάζουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Βγάζουμε την γάστρα από τον φούρνο και σερβίσουμε.
Καλή Επιτυχια!!!!!!!!!
Η συνταγή ειναι της Μαρίας Καρασαββίδου.
#masoutis #vgawardsfoodblog2016 #vimagourmet
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου