Υλικά για 4 άτομα
1 1/2 κούπα ρύζι μπασμάτι
1 κ.σ. Φυτίνη
3 κούπες νερό
1 κύβο Knorr κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε στην κατσαρόλα την φυτίνη,
ρίχνουμε το ρύζι νᨔτσιγαριστεί”
Μόλις “μουσκέψει” όλο το ρύζι ρίχνουμε το νερό, τον κύβο
και το αλάτι με το πιπέρι.
Κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε την φωτιά στην μεσαία θερμοκρασία.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα να μην κολλήσει το ρύζι στην κατσαρόλα.
Μόλις πιει όλο το νερό είναι έτοιμο για σερβίρισμα…….
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου