Ότι πιο δραστικό για το καλοκαίρι!!
Υλικά
για το παντεσπάνι
4 αυγά
4 φλιντ. καφέ αλεύρι
3 φλιντ. καφέ ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπέικιν
για τη γέμιση
1 κομπόστα
1 πακέτο σαντιγί κρετόρε
1 φακελάκι ζελέ
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το φακελάκι με το ζελέ σε ένα μπολ και το διαλύουμε με ζεστό νερό.
Αντί για 1 ποτήρι κρύο νερό βάζουμε ένα ποτήρι ζουμί από την κομπόστα.
Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρά.
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι.
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 4 λεπτά.
Βάζουμε το παντεσπάνι σε ένα ταψάκι δακτυλίδι και ψήνουμε
στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή
ώσπου να ροδίσει και να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα όταν τη
βυθίσουμε μέσα στο κέικ.
Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση. Κρατάμε το ζουμί από την κομπόστα και ραντίζουμε το μισό παντεσπάνι
Βάζουμε το μισό στην φόρμα δακτυλίδι και το άλλο μισό στην κατάψυξη. Χτυπάμε την σαντιγί και την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι.
Μόλις πήξει λίγο το ζελέ το βάζουμε πάνω στην σαντιγί με τα φρούτα.
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει αρκετά το ζελέ.Τέλος ξεφορμάρουμε
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
Tips
Αυτό το γλυκό γίνεται σε φόρμα δακτυλίδι, μόλις κοπεί το παντεσπάνι στην μέση το ξαναβάζεις στο ταψάκι,αλλιώς θα χύνεται. Το παντεσπάνι είναι για 2 γλυκά όποτε το βάζετε στην κατάψυξη και το χρησιμοποιείται εν καιρώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου