Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Διπλή Τούρτα Ζελέ

Ότι πιο δραστικό για το καλοκαίρι!!

SV103415

Υλικά
για το παντεσπάνι
4 αυγά
4 φλιντ. καφέ αλεύρι
3 φλιντ. καφέ ζάχαρη
1 βανίλια
1 μπέικιν

για τη γέμιση
1 κομπόστα
1 πακέτο σαντιγί κρετόρε
1 φακελάκι ζελέ

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το φακελάκι με το ζελέ σε ένα μπολ και το διαλύουμε με ζεστό νερό.

007

Αντί για 1 ποτήρι κρύο νερό βάζουμε ένα ποτήρι ζουμί από την κομπόστα.

008

Βάζουμε το ζελέ στο ψυγείο να πήξει ελαφρά.
Φτιάχνουμε το παντεσπάνι.
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 4 λεπτά.

012

Βάζουμε το παντεσπάνι σε ένα ταψάκι δακτυλίδι και ψήνουμε
στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή

014

ώσπου να ροδίσει και να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα όταν τη
βυθίσουμε μέσα στο κέικ.

015

Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε στην μέση. Κρατάμε το ζουμί από την κομπόστα και ραντίζουμε το μισό παντεσπάνι

018 Βάζουμε το μισό στην φόρμα δακτυλίδι και το άλλο μισό στην κατάψυξη. Χτυπάμε την σαντιγί και την απλώνουμε πάνω από το παντεσπάνι.

021022

Μόλις πήξει λίγο το ζελέ το βάζουμε πάνω στην σαντιγί με τα φρούτα.

026

Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει αρκετά το ζελέ.Τέλος ξεφορμάρουμε

SV103367

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

Tips

Αυτό το γλυκό γίνεται σε φόρμα δακτυλίδι, μόλις κοπεί το παντεσπάνι στην μέση το ξαναβάζεις στο ταψάκι,αλλιώς θα χύνεται. Το παντεσπάνι είναι για 2 γλυκά όποτε το βάζετε στην κατάψυξη και το χρησιμοποιείται εν καιρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...