Η πιο….. Ελληνική συνταγή που μας
κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο!!!!!!
Υλικά
1 γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ
1 αγγουράκι τριμμένο στο τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κου. γλυκού ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Δοκιμάζοντας αν είναι τόσο πικάντικο όσο μας αρέσει.
Αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου