Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πίτσα καρμπονάρα

Τι να λέμε τώρα….

DSC01237

Υλικά
1 δόση ζύμη για πίτσα
μπέικον
κασέρι μαλακό
μανιτάρια κομμένα φέτες
πιπεριές κομμένες φέτες
200γρ. κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι ντοματοχυμό
αλάτι,πιπέρι
1/2 κ.γ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Κάνουμε το ζυμάρι όπως στις οδηγίες της συνταγής.
Κρατάμε μισό φλιτζανάκι του ελληνικού κρέμα γάλακτος,
ανακατεύουμε την υπόλοιπη με τον ντοματοπολτό,τη ζάχαρη,
το αλάτι και το πιπέρι.

DSC01234

Bάζουμε να βράσει μέχρι να σωθούν τα πολλά υγρά.
Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμάρι που έχουμε απλώσει,
βάζουμε από πάνω το μπέικον,

DSC01235

το κασέρι, τα μανιτάρια τις πιπεριές και το φλιτζανάκι με
την κρέμα γάλακτος.

DSC01236

Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 30 –40
λεπτά μέχρι να ροδίσει,ανάλογα με το φούρνο. 

DSC01237

                            Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...